Hartelijk welkom...

 
 

Welkom op de site van Judith, Stefan en Ninthe. Door alle drukte is het de afgelopen jaren niet helemaal gelukt om deze site helemaal up to date te maken en te houden,  maar we doen in ieder geval ons best. Via deze site willen we allerlei leuke wetenswaardigheden over ons naar buiten brengen. Jullie vinden onder meer foto’s van ons huis en een aantal verbouwingen die we gedaan hebben of waar we mee bezig zijn. We zijn ook bezig met het uitschrijven van een aantal vakantie-belevenissen. Uiteraard mogen daar de foto’s niet bij ontbreken, dus die zullen we in de loop van de komende periode ook allemaal online proberen te zetten. 


Daarnaast kunnen jullie ook de laatste stand van zaken lezen en vooral zien, van onze dochter Ninthe. Verder zullen we de site proberen te vullen met allerlei leuke items. Wil je op de hoogte blijven van ons wel en wee, check dan regelmatig deze site... Veel plezier in ieder geval...


Judith en StefanNB. LAATSTE UPDATE 28-07-2012

Judith is geboren op 18-12-1980 in Drachten. Stefan is geboren op 30-08-1976 in Ragama te Sri Lanka. Sinds maart 1999 hebben ze een relatie met elkaar. 10 jaar, 10 maanden en 10 dagen later, stapten ze in het huwelijksbootje (22-01-2010). Dochter Ninthe werd op 1 april 2011 geboren in Drachten.